Özel Bakım Ünitesi

Yaşlılığın verdiği güçsüzlük ve rahatsızlıklardan dolayı yatağa veya bir başkasının bakımına bağımlı kişilerin, yine yaşlılığa bağlı stabil konumda Demans, MS, Alzheimer, Parkinson, Hemipleji (Felçli) hastalığı olan yatağa bağımlı,pegli mideden beslenen,nazogastrik sondalı, yada geçici bakıma ihtiyaç duyan(Diz protez ameliyatı sonrası vb) kişilerin bakımlarının yapılması için ayrıca fizik tedavi ve rehabilitasyon gereksinimi olan sakinlere özenle bakılmaktadır.

Özel Bakım ünitesinde ayrıca yatağa bağımlı olarak gelen sakinler tekerlekli sandalye ile sosyal alanlara taşınmakta, yemeğe indirilmekte, sosyal etkinliklere götürülmekte ve yararlandırılmaktadır.

Özel Bakım ünitesindeki odalarımızın tümünde aşağıdaki unsurlar standart olarak bulunmaktadır.

Havalı, elektrik kumandalı ve ayarlanabilen yataklar
Anti bakteriyel hava temizleme cihazı
24 saat sıcak su ve arıtılmış musluk suyu kullanım amaçlı olup damacana içme suyu kullanılmaktadır.
Yataklarından rahat izleyecekleri televizyon
Yatağa bağımlı kişilerin banyo yapabilecekleri özel banyo ortamı
Refakatçi koltuk ve yatağı
Yatakbaşı ve banyoda hemşire çağrı sistemi
Yangın dedektörü
Buzdolabı
Oksijen tüpü

Doktor ve sağlık ekibinin kontrolünde ilaç takibi ve tedavi olanağı (pansuman, yatak yarası gibi tedaviler vb.)Tek kişilik odalarda 30 metre karelik alan, iki kişilik odalar, 42 metre karelik alanda, tuvalet ve banyolu özel odalarda hizmet verilmektedir.